Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 12.06.2023

Užijte si barevné jaro

Jaro a svěží, výrazné barvy k sobě neodmyslitelně patří. Barva je jedním z důležitých prvků, kterého si na oblečení všimnete ihned, a proto je dobré její výběr nepodcenit. Kombinace barev podporuje vyjádření naší individuality, svobody a kreativity. Příchod jarního období oslavte také změnou a vsaďte na květinové potisky, krajku či dívčí střihy. Pusťte jaro do svého šatníku.

Odstíny modré patří k oblíbeným barvám nejen pro svou lehkost, vzdušnost a jemnost, ale také se snadno kombinují s dalšími barvami a hodí se pro všechny typy oblečení. Využít ji můžete například i v kombinaci se sportovním oblečením, ale patří především k elegantnímu stylu. Nádherný tyrkysový overal je velmi výrazný a k jeho nošení se musí spousta žen nejprve rozhoupat. Právě proto vám přináším inspirací, která by mohla dodat všem, kteří ještě váhají, trochu odvahy. Ačkoliv se tyrkysová objevuje často na doplňcích, tak v šatníku vypadá velmi dobře. Hodí se skvěle jak pro každodenní nošení, tak i pro slavnostnější společenské události jakými jsou například firemní večírek, návštěva divadla či večeře v luxusní restauraci.

V kobaltově modré se určitě bude cítit žena sebevědomá, která ráda zaujme a prezentuje sebe či svou profesi. Pro jemnější povahy doporučuji do šatníku zařadit alespoň jeden kousek v pastelové barvě. Spojením světle modré a bílé vytvoříte klasickou, čistou kombinaci, která vytváří svěží a moderní vzhled. Nezapomeňte, že nošení modré by mělo být především o zábavě, takže se nebojte být kreativní a objevujte nové způsoby, jak ji nosit.

Volně střižené nohavice, ať už jde o denim či vzdušnější materiály, aktuálně dominují módním kolekcím. Nosí se ve všech možných podobách, od různých délek po rozmanité zpracování. Velkou výhodou je, že jsou maximálně komfortní. Na své si tak přijdou milovnice čistého minimalismu i dámy preferující výstřednější kreace. Já jsem vsadila na exotickou zelenou připomínající horský les. Ač jsou právě hitem sladěné komplety, jen málokteré křivky unesou přílišnou módní volnost. Některé proporce mohou ve vícero volných oděvech získat zbytečně na obejmu. Vždy tedy dbejte na proporční jistotu a upřednostněte pas. Může to být prostřednictvím opasku, svršku zastrčeného za lem nohavic či projmutého topu nebo svrchníku. Optické protažení celé siluety docílíte také správnou obuví. Ideální je obuv na podpatku, špičaté baleríny a vyšší postavy si mohou dovolit i nazouváky. Určitě se ale vyhněte botám, které mají pásky kolem kotníku a nohy tak opticky zkracují.

Také na drobnostech záleží. Dámám menšího vzrůstu lichotí jemnější svislé vzory. Ku prospěchu jim budou puky na nohavicích či oděvy vyrobené z látky plisé.

Vůně rozkvetlých třešní nás každé jaro v mysli přesune do časů našich prvních lásek. Proč se do nich nevrátit i pomocí šatníku? Na dobré náladě sobě i okolí zaručeně přidáte, pokud vyrazíte ve svěžích květovaných šatech či sukni. V rámci klišé, které nikoho neurazí, je zkombinujte třeba s výraznými šperky, růžovými podpatky nebo výraznými slunečními brýlemi. Pokud se domníváte, že dívčí styl si můžou dovolit jen děvčata školou povinná, jste na omylu. Šaty áčkového střihu sluší ženám všeho věku. Také sáhněte po kouscích s vysokým pasem, které zalichotí křivkám, schovají problematické partie a jsou navíc pohodlné. K nim se bude nejlépe hodit crop top a přes ramena propínací svetřík nebo sako.

Každá žena je jiná a samozřejmé je, že ne každé z nás se barevné outfity líbí, proto pokud milujete jednoduché a čisté oblečení, tak černo-bílá kombinace vždycky zaujme a hlavně nikdy nezestárne. Důležitou výhodou je, že je můžete snadno kombinovat. Kostky, proužky, zvířecí vzory či jiné motivy dokážou náš šatník velmi oživit a dodat každému outfitu pořádný šmrnc.  Osvěžit černo-bílý look se dá s výraznějšími šperky, doplňky nebo také výrazným lakem na nehty či rtěnkou. Ať už se chystáte do práce, do města, večer do společnosti, v black and white budete vždy elegantní a stylová.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejně STEILMANN, H&M a CCC .

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána