Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 01.08.2023

Trendy plavky z aktuálních kolekcí

I plavková móda tento rok přináší nové trendy. Můžete vybírat ze široké škály stylů, střihů, materiálů, vzorů a barev. Sice neuděláte chybu s klasickými pastelovými či přírodními odstíny, ale návrháři kladou důraz i na pestré barvy jako je nepřehlédnutelná žlutá, veselá oranžová, ale i růžová, kobaltová. Samozřejmostí je, že stále jsou velice módní i plavky černé nebo jiné jednobarevné, takové snad nikdy nevyjdou z módy. A jaké si vyberete vy?

Plavky s flitry
V těchto plavkách budete absolutně neodolatelná. Dvojdílné sexy lesklé plavky jsou ozvláštněné stylovými flitry, které na vás svým leskem upozorní. Díky jejich třpytu s nimi zazáříte nejen přes den na sluníčku, ale i večer v plážovém baru. Jsou ideální volbou pro jakoukoliv postavu. Pokud ale chcete zvýraznit dekolt, volte trojúhelníkové bikiny s flitry s nenápadným ladícím spodním dílem.

Černá klasika
Černé plavky jsou klasickým kouskem v každé ženské plavkové kolekci. Ačkoli mohou být považovány za nudné, jsou ve skutečnosti velmi univerzální a elegantní. Při výběru jsou klíčovými faktory materiál a střih, který není radno podcenit, a tak vám vydrží několik sezon. Černá barva totiž skvěle zvýrazňuje křivky, a přitom je dokáže i umně maskovat, pokud je třeba. Tmavé plavky jsou také velmi snadné na kombinování s ostatními kousky plavkového oblečení, jako jsou například plážové tuniky nebo šaty. Mohou být ozvláštněny pomocí doplňků, jako jsou náramky, náušnice a sluneční brýle.

Plavky na jedno rameno
Asymetrické kousky oděvu se nosí už nějaký ten pátek a tak není divu, že se tento prvek dostává i do sekce plavek. Pokud se toužíte svézt na vlně letošních módních hitů, vsaďte na jednodílný model na jedno rameno ve výrazném odstínu. Vršek plavek případně můžete nosit i jako top v kombinaci se sukní či šortkami. V horkých letních dnech to určitě využijete.

Plavky s odvážnými výřezy
Už několikátou sezonu i letošním hitem léta jsou odvážnější kousky s výřezy a šňůrkami, které mohou mít nejrůznější formu. Nejvíce sluší jednodílným plavkám v jednoduché barvě, stejně tak si ale můžete vybrat i originálně (pro)střižené bikiny. Podobné plavky jsou navíc nejen vizuálně zajímavé, ale leckdy i velmi nápomocné v optickém korigování postavy. Můžete si tak jednoduše určit, které partie necháte odhalené a naopak. Tyto detaily navíc přidávají luxusní a sofistikovaný vzhled.

Hnědé odstíny plavek
Neutrální zemité odstíny jsou extrémně elegantní, a navíc vám budou přirozeně ladit s lehce opálenou pokožkou, kdy zvýrazní její lesk a šťavnatost. Modely v tlumeném tónu navíc vytvoří subtilnější nadčasový look, jenž lze krásně kombinovat se zlatými šperky, šátky a plážovými šaty. Letos poletí jak tmavší čokoládové odstíny, tak světlejší béžová, která bude tvořit skvělý pár s výraznou rtěnkou a oblíbeným proutěným košíkem.

Díky mnoha různým typům plavek a bikin můžete experimentovat se vzory a barvami a zkoušet nové styly. Během let se však některé styly plavek staly evergreeny, a budete v nich tak vypadat dobře každou sezónu. Nezapomínejte na to, že plavky vám musí perfektně sedět a nesmí být nikde ani trošku vytahané, protože i malá nepřesnost může ovlivnit to, jak vypadá vaše postava.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Palác Pardubice, v prodejnách  LINDEX, CALZEDONIA a TEZENIS.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána