Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 19.12.2023

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoční čas je tady a s ním přichází radost, oslavy, přípravy a především otázka: Co darovat svým blízkým? Pokud poslední předvánoční dny prožíváte ve stínu nekonečného seznamu vánočních dárků, nebojte se! Máme pro vás několik skvělých tipů na dárky, které rozzáří obličej každého obdarovaného.

Hračky pro malé i velké děti

Vánoce jsou obdobím radosti a hračky vždy dokáží přinést úsměv na tvář všech dětí. Pro malé děti vyberte interaktivní hračky, které podporují rozvoj dovedností. Pro starší děti a dospělé pak můžete zvážit stolní hry, puzzle nebo dokonce modely na stavění, které propojí generace a vytvoří nezapomenutelné rodinné chvíle. O stavebnicích ještě později. Figurky, robůtci a panenky jsou pak klasika.

Tip: Harry Potter

Letí u vás Harry Potter? V prodejně Sparkys naleznete velké množství předmětů s touto tématikou od figurek přes zápisky, až po stavebnice.

Tip: Krteček

Krteček je pohádková postavička oblíbená u nás, ale i v zahraničí. V obchodech krtečka najdete v rozličných podobách.

Interaktivní hračky

Nasměrujte své kroky do Albi k oddělení s názvem Kouzelné čtení. Knihy se „čtou“ pomocí elektronické Kouzelné tužky. Interaktivní elektronická tužka vyvolá po doteku na příslušném místě knížky zvuk, hudbu nebo informaci k obrázku či textu. Témat na Kouzelné čtení najdete nespočet a vyberete ho dle zájmů vašeho dítěte. My jsme vám na ukázku vyfotili interaktivní Glóbus, na kterém se děti mohou naučit něco o zeměpise. Součástí je například možnost poslechnout si státní hymnu jakékoliv státu a nebo různé kvízy a hry.

 

Další možností na výběr z interaktivních hraček jsou různá tvoření určená spíše pro dívky, jako je výroba vlastních náramků nebo různá malování apod. Hračkou roku od Albi je designový šicí stroj, na kterém se děti od 8 let naučí základy šití. Dají se na něm vyrábět například oblíbené „scruchies“ gumičky do vlasů. Dále seženete třeba sady na bezpečné chemické pokusy, pokud doma máte malého chemika. Anebo třeba sadu s kouzelnickými triky nebo sadu pro malé kutily.

Plyšáci, měkké dárečky z lásky

Pro ty, kteří milují něco měkkého a roztomilého, jsou plyšáci ideálním dárkem. Vyberte plyšáka ve tvaru oblíbené postavy nebo zvířátka, ať je radostný přítel vždy po ruce. Plyšáci jsou skvělým dárkem pro všechny věkové kategorie a přinášejí teplo do domova. Plyšáky u nás pořídíte třeba tradičně ve Sparkys.

Stavebnice pro kreativní duše

Stavebnice jsou skvělým způsobem, jak podpořit kreativitu a logické myšlení. Pro děti i dospělé jsou dostupné různé typy stavebnic, od klasických kostek až po stavebnice s elektronikou. Dnes ze stavebnice postavíte kouzelné Bradavice, psací stroj, pugét květin i bonsai. Darujte možnost vytvořit něco unikátního a osobitého.

Kosmetika, pro krásu a péči

Vánoce jsou časem oslav a rozzáření, a tak není nic lepšího než kosmetika, která podtrhne krásu obdarovaného. Vyberte kvalitní produkty s hezkým balením, která dodají radost nejen při používání, ale i při pohledu na ně. Krásná balení a voňavou kosmetiku z Francie najdete třeba v Yves Rocher. Vyberete si z řad dekorativní i pečující kosmetiky.

Diáře na nový rok

S blížícím se koncem roku přichází předsevzetí a nové začátky. Diáře na nový rok jsou skvělým dárkem pro ty, kdo chtějí organizovat svůj čas s elegancí. Vyberte diář s kvalitním papírem a stylovým designem, který motivuje k plánování a dosahování cílů.

Stolní hry pro společná setkání

Stolní hry spojují lidi a vytvářejí nezapomenutelné okamžiky plné smíchu a zábavy. Vyberte hru podle zájmů obdarovaných – od strategických her až po párty hry. Deskovky jsou skvělým způsobem, jak strávit čas společně s rodinou i přáteli.

Dárková balení

I když je obsah důležitý, balení může udělat z každého dárku malé umělecké dílo a povznést jeho hodnotu v očích obdarovaného. Zkuste originální dárková balení, která překvapí.

 

Dárkové balíčky připravené na předání najdete v Yves Rocher a nebo v Albi. Svíčky, víno, oříšky a další dárkové předměty potěší při každé příležitosti. Třeba vás zaujme sedmiletá vzpomínková kniha Kronika našich Vánoc, která je ideálním místem pro uložení vánočních momentů vaší rodiny, za kterými se můžete kdykoliv vracet a připomenout si i sebemenší detail.

Nakonec pamatujte, že skvělý dárek není pouze ten materiální, ale i ten, který přináší radost a pohlazení na duši. Vybírejte dárky s láskou a můžete očekávat, že vánoční čas přinese úsměvy a radost do životů vašich blízkých. Přejeme vám Veselé Vánoce! 🎄