Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 06.02.2023

Tipy na tajná valentýnská překvapení

Slavíte se svojí láskou svátek sv. Valentýna a nevíte si rady, jak pro svůj protějšek udělat tento den výjimečným a nezapomenutelným? Máme pro vás několik tipů, jak si se 14. únorem hravě poradit. Pokračovat ve čtení však mohou i ti, kdo zamilovanému svátku zrovna neholdují. Naše nápady můžete využít jako narozeninové překvapení nebo jako dárek jen tak pro radost.

1/ Věcné dárky

 

Ačkoli se jim říká valentýnské evergreeny a originalitou zrovna nesrší, obsazují přední místa v seznamu nejromantičtějších dárků. Jste napnutí, o kterých dárcích je řeč?

 

 

Šperky

 

Klenot jako důkaz lásky je volba, se kterou nešlápnete vedle. Dát své drahé polovičce něco, co ji bude provázet kdekoli a kdykoli je zaručený krok k radostnému překvapení. Ať už se rozhodnete pro řetízek, hodinky, prstýnek nebo například párové náramky, myslete při výběru na styl vašeho partnera / partnerky, nebo si nechejte poradit u obsluhy v prodejně. Šperky, které budou symbolizovat vaši lásku, pořídíte v klenotnictví Apart nebo v Bijou Brigitte.

Módní doplňky

 

Ačkoli mužům mohou připadat přeplněné šuplíky a šperkovnice jako důkaz, že jich má přítelkyně dostatek, dámy s tímto tvrzením jistě souhlasit nebudou. V Bijou Brigitte najdete kromě širokého výběru dámských doplňků také drahé kameny, krystaly a minerály, které zbavují negativní energie a podporují pozitivní mysl.

Spodní prádlo

 

K valentýnským dárkům kromě květiny neodmyslitelně patří také romantické spodní prádlo. Něžnost vaší partnerky podtrhne dámské prádlo z prodejny Lindex. Díky minimalistickému designu, prémiové kvalitě a pohodlnému materiálu se hodí jak pro speciální příležitosti, tak i na každodenní nošení.

TIP

Aby bylo jasné, že patříte k sobě, pořiďte si společně partnerské sety spodního prádla od značky Meatfly.

Darujte lásku balíčkem plným vůní

 

Kosmetické sety jsou perfektním dárkem pro ženy, které o sebe rády pečují a kladou důraz na kvalitní přírodní kosmetiku. Potěšit je můžete balíčky z prodejny Manufaktura nebo Yves Rocher.

2/ Dárky s přidanou hodnotou

 

Vyjádřit lásku můžete také osobním darem. Ne vždy to musí znamenat dlouhé přípravy. Fantazii se meze nekladou, darovat své lásce můžete například zamilovaný dopis nebo vzkaz, který si může schovat pro štěstí.

 

Personalizované poukazy

 

Propustka na pivo s kamarády, poukaz na domácí masáž, vaření večeře, společný výlet na kole nebo voucher na wellness víkend ve dvou?  I tak mohou vypadat vyrobené poukazy, které můžete svému protějšku darovat. Který poukaz by potěšil vaši lásku?

Osobní fotodárky

 

Fotografie, která zachycuje společnou radostnou vzpomínku, nemusí zůstat pouze v galerii telefonu. Darovat ji můžete například ve formě fotografie na plátně, magnetek, hrnečku, krytu na telefon, nebo polštářku.

TIP

Zaujal vás tento nápad, ale nestíháte jej proměnit na poslední chvíli ve skutečnost? Zaskočte do prodejny CEWE Fotolab, kde vám fotografie vyhotoví a předají i se stylovým rámečkem.

3/ Darujte zážitek

 

Věnujte své polovičce dar ze všech darů nejcennější, společné chvíle. Naším tipem je navštívit nevšední restauraci a vyrazit do kina na nezapomenutelné rande. Pokud na vámi vybraný film nemáte zatím koupené vstupenky, doporučujeme tak učinit co nejdříve. Na Valentýna se nevyplácí čekat na poslední chvíli.

Inspirovali jsme vás? Napište nám na náš Facebook nebo Instagram, jak se dárek líbil. Přejeme vám mnoho lásky nejen na Valentýna a těšíme se na vás v PALÁCI Pardubice.