Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 26.09.2023

Tipy na stylové oblečení do města i na sport

Když jde o to, jak se obléknout při sportu nebo na vycházky, každý máme trochu jinou představu. Pro někoho je výlet do přírody příležitostí obléknout se do drahého outfitu, pro jiného možnost vzít staré až vyřazené oblečení ze šatníku. My se dneska podíváme na pohodlné outfity do posilovny, do parku, na procházku nebo jen tak pro volný čas na doma.  A věřte, nemusí to být nuda.

Na letní dny jsou ideálním parťákem šaty z příjemných a vzdušných materiálů, díky kterým zůstanete svěží i v největších vedrech. Jednobarevné košilové šaty mají minimalistický design, který je univerzální a lze jej snadno kombinovat s různými typy obuvi, jako jsou sandály, tenisky apod. Šaty můžete nosit volně nebo zkombinovat s páskem či lehkou bundou a vytvořit si tak různé outfity podle momentální nálady. Takto budete ladit s městem i přírodou, navíc jsou vytvořené tak, abyste v nich mohly pobýt v pohodě i celý den.

Ať už se chystáte utéct do přírody, toulat se po památkách, nebo procestovat svět, klobouk vás vždycky doprovodí. Klobouky totiž plní nejen praktikou funkci, ale jsou rozhodně trendy záležitostí. Dokáží totiž pozvednout vaše
(nejen) dovolenkové outfity k naprosté dokonalosti.

Stačí mít kvalitní kousky a pohodlnou obuv v nenápadných barvách, které spolu ladí. Pak mohou vzniknout nesmrtelné kombinace, které nikdy nevycházejí z módy a dají se využít na mnoho příležitostí. Tady je malá ukázka kolekce, kterou ocení dámy, co chtějí volný čas trávit v pohodlném a přesto slušivém oblečení.

Krásné letní počasí přímo vybízí k pohybu venku, a tak si určitě také jdete občas zaběhat, projet se na kole nebo si zacvičíte jógu na zahradě. A protože hezký sportovní outfit je tou nejlepší motivací, jak se k pravidelnému pohybu přemluvit, vybrali jsme nejstylovější sportovní oblečení a doplňky, které jsou ideální do letních dnů. Pohodlné dámské sportovní boty jsou základem úspěšného cvičení. A různé druhy cvičení si žádají různé typy obuvi. Sportovní obuv by měla být pohodlná, především pak kvalitní. Její správný výběr nelze podcenit, neboť tak můžete předejít nepříjemným zraněním při jakékoliv pohybové aktivitě. Specifické obutí na konkrétní sport byste rozhodně měli pořizovat, pokud jej provozujete více jak třikrát týdně.

Legíny, základ sportovního šatníku!

Přiznejte se, kdybyste si musela vybrat jedny kalhoty, které budete nosit do konce života, které by to byly? Většina žen totiž odpovídá jednoznačně – legíny. Sportovní legíny kralují dámskému šatníku – sportovnímu, domácímu, ale stále více se prosazují i ve streetwearové módě. Na trhu je jich opravdu široká škála – různé barvy, délky, vzory, stahovací, tvarovací, s průstřihy… každá žena si přijde na své.

Sportovní podprsenky nejsou trend, ale nutnost!

Tenhle kousek oblečení rozhodně ženám není neznámý. Nosíme je do tělocvičny, na jógu, nebo dokonce na procházku se psem, navíc může ve vysokých teplotách fungovat klidně i jako top. Sportovní podprsenka by totiž měla být poněkud upnutější a víc vás zpevňovat než ta běžná. Neměla by však být stahující nebo nepohodlná. S výběrem vám rádi poradí například v prodejnách Under Armour, Sport Vision nebo Intersport u nás v Paláci.

 

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Palác Pardubice, v prodejnách BUSHMAN a UNDER ARMOUR.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána