Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 16.02.2023

Seznamte se s barvou roku 2023! Viva Magenta vás zaujme na první pohled

Je to již přes dvacet let, co má každý rok svou barvu. Tu vždy v prosinci vyhlašuje společnost Pantone Color Institute (americká společnost, která vyvinula vlastní systém ladění barev PMS – Pantone Matching System). Statečná, odvážná, energická, optimistická a nepřehlédnutelná. Taková je barva letošního roku – Viva Magenta s kódem 18-1750.

Sytě růžová barva s nádechem do červena je inspirovaná přírodou – konkrétně karmínovým barvivem, které produkuje brouk zvaný červec nopálový (nebo také nopálovec karmínový) a které se využívá například v potravinářství. Máte-li na tuhle barvu odvahu a chuť, můžete se inspirovat módními řetězci a přidat nějaký ten kousek do svého šatníku.

Barva Viva Magenta je sama o sobě velmi výrazná a slušet jí budou kombinace s již tlumenější béžovou, šedou nebo baby blue. Nabízí se samozřejmě také bílá, na které trendy růžová krásně vynikne. Pro chladnější období perfektně ladí s černou a pro experimentátorky tu je překvapivá souhra se sytě zelenou. Tmavovlásky budou nepřehlédnutelné ve spojení Magenty s růžovou či červenou. Ovšem ani blondýnky a rusovlásky se této výrazné barvy nemusí obávat. Pokud se tedy na Magentu cítíte, klidně si pořiďte šaty nebo kabát. Samozřejmě zazáříte i s doplňky v podobě lodiček, tenisek či stylových kabelek.

Šaty, které vnesou do vaší kanceláře jarní náladu? Oblékněte se maximálně žensky a sáhněte po barevně výrazných pouzdrových šatech. Co se týče doplňků, zde platí jedno doporučení. Čím méně, tím lépe. Výrazné šaty k sobě totiž snesou už jen opravdu málo. Zvolte proto jednoduché boty a kabelku, které se nebudou tlouci s barvou na šatech.

Kalhotový oblek je velice oblíbený v posledních letech a kombinace s výrazným rolákem pro chladnější jarní dny je naprosto perfektní volba. Tento outfit můžete obléct do práce v kombinaci s elegantními lodičkami, nebo zvolte mokasíny pro pohodlnější chození. A na volný čas? Jednoznačně nestárnoucí bílé tenisky.

Nezapomeňte ani na šperky. Výraznou bižuterii volte jen v případě, že jste si vybrala jednobarevný look, na kterém šperk vynikne. V opačném případě vsaďte na jednoduché pecky do uší a váš oblíbený řetízek.

Nejste si jistá tímto módním odstínem růžové a víte, že ji neunosíte? Tlumený nebo teplý odstín růžové je decentnější a osloví i zdrženlivější dámy. Letní plisované šaty kombinujte s bílým sakem a stylovou kabelkou a uvidíte, že vznikne trendy outfit.

Červená a růžová dohromady? Dvě barvy, které by někomu nemusely na první dojem k sobě vůbec pasovat. Ale opak je pravdou. Jejich spojením totiž mohou vzniknout zajímavé a velmi ženské outfity.

Zvolený outfit může sloužit jako třešnička na dortu a způsob, jak jednoduchý look minimalisticky podtrhnout. Pokud se vám tato souhra barev líbí, nebraňte se a zvolte ji třeba na společně strávený čas s partnerem.Vlnou růžové se inspirovaly veškeré módní řetězce, a tak není problém narazit na svítivý kabát, sako, svetr, kabelku, batoh nebo boty. A nebojte, nemusíte do toho jít naplno. Je úplně v pořádku, když si růžovou nadávkujete podle libosti.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejně BAŤA, DEICHMANN, CCC, ORSAYTOMMY JEANS / GUESS / CALVIN KLEIN, LINDEX, H&M a TOP TIME.

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána