Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 02.12.2022

S těmito vánočními dárky letos zabodujete

 

 

Také si každoročně lámete hlavu, jaké dárky vybrat pro své nejbližší? Jestli právě čtete tyto řádky, určitě necháváte část nákupů na poslední chvíli. Nebojte se, nejste v tom sami! Už můžete pomalu sahat po balicím papíru, protože v dnešním blogu najdete spoustu tipů, se kterými zabodujete. I u těch, kteří nikdy nic nechtějí.

PRO NADŠENCE DO VAŘENÍ

 

Tušíte, co vašim blízkým v kuchyni chybí nebo dosluhuje? Nadělte jim novější a chytřejší pomocníky, které budou s láskou používat. Pro přípravu zdravé a chutné kuchyně doporučujeme hit posledních let – horkovzdušnou fritézu. Pro snadné vaření a pečení všeho druhu bude skvělým pomocníkem multifunkční mixér nebo robot. A co takhle stylový pákový kávovar, který se stane ozdobou kuchyně? Nejste si jisti, který spotřebič vybrat? Nechte si poradit v prodejně ETA.

PRO MALÉ PRINCEZNY

 

Blyští se to, třpytí se to, co je to? Ideální dárek pro každou malou slečnu, která si ráda hraje na princeznu. Navštivte království hraček Sparkys a vyberte některou z mnoha roztomilých palet s líčidly. Radost Ježíšek vykouzlí také jednou z panenek, plyšáků, chodících zvířátek a dalších postaviček, se kterými se parádně tvoří kouzelný pohádkový příběh.

PRO FANOUŠKY AUT A AKČNÍCH HER

 

Mít pořádnou sbírku aut je sen každého malého raubíře. Některým to dokonce vydrží až do dospělosti! Ať už autíčko pod stromečkem sbírku zahájí nebo rozšíří, radost v dětských očích je zaručena. Ve Sparkys pořídíte i obojživelné vozidlo, které zvládne jezdit na souši i pod vodní hladinou.

Skvělým tipem pro akční děti je špionážní sada, která obsahuje měnič hlasu, detektor pohybu a další vychytávky. Pro sourozence zase můžete vsadit na elektronický arkádový pinball. Zvídavé děti by třeba na silvestrovský večer mohla zabavit příprava kouzelnického vystoupení s unikátní kouzelnickou sadou.

A nesmíme zapomenout na deskovky!

 

Kam jinam by mohly vést naše kroky než do prodejny hrám zaslíbené! Hádáte správně, řeč je o Albi. Vybírat můžete od klasiky až po nejmodernější hry a hlavolamy, které jsou tu vyskládané doslova od podlahy až ke stropu. Naším tipem však nejsou klasické stolní hry, jaké možná znáte ze svého dětství. Chceme vám doporučit speciální edici Albi Science a vsadíme se, že pohltí vás i vaše děti.

PRO VÁŠNIVÉ ČTENÁŘE A SBĚRATELE

 

Obdarovat milovníka knih není žádná legrace. Nejprve se musíte na návštěvě nenápadně podívat, jaké tituly má v oblibě a také prověřit, které na poličce ještě chybí. Pak už je snadné vybrat knihu přesně podle jeho gusta. Pro obrovský výběr navštivte knihkupectví Knihy Dobrovský. Skvělé tipy objevíte v našem posledním blogu s názvem Žhavé knižní tipy na (pod)zimní večery.

Kdo nesbírá knihy, může sbírat například luxusní pera. Jak se vám líbí kousky z papírnictví McPen?

PRO MÓDNÍ GURU

 

Více než praktické dárky u někoho zaboduje stylové oblečení a doplňky. V prodejně H&M můžete sestavit nespočet outfitů pro malé i velké. Pro inspiraci navštivte náš módní blog, nebo se poraďte s naší stylistkou Adriánou. V nabídce H&M najdete i řadu kosmetických doplňků a hraček.

Horkou novinkou v péči o pleť je ultrazvuková špachtle. Jedná se o moderního pomocníka v hloubkovém čištění pleti, vyhlazení vrásek a efektivním vstřebávání kosmetických přípravků. V kombinaci s designovým podsvíceným zrcátkem spolehlivě potěší! Najdete je v prodejně ETA.

PRO SPORTOVCE A VÝLETNÍKY

 

Sportovní a outdoorové oblečení, vybavení a doplňky na všechny druhy sportů a jako bonus profesionální personál, který vám s výběrem ochotně poradí. Přesně to vás čeká v nově otevřené prodejně Sport Vision (bývalý A3 SPORT). Výběr je tak veliký, že vám něco zaručeně padne do oka.

PRO MILOVNICE ŠPERKŮ

 

Žádná elegantní dáma nepohrdne šperkem z klenotnictví Apart. Sortiment zahrnuje vše od minimalistických drobností až po luxusní klenoty s diamanty. Nadělte překvapení, které bude obdarovaná nosit stále při sobě.

PRO TY, CO SE NEJRADĚJI ROZHODUJÍ SAMI

 

Bojíte se, že se některému z příbuzných netrefíte do noty? Někdy je lepší vsadit na jistotu a překvapením se raději vyhnout. Velkou radost může udělat dárkový poukaz. Ten náš lze uplatnit ve více než 80 obchodech a restauracích! Vybírat můžete z poukazů v hodnotě 100 Kč, 500 Kč a 1000 Kč a vydáme vám je na počkání na našem infostánku každý den do 20 hodin. Navíc dostanete zdarma krásnou obálku.

DÁRKOVÁ BALÍCÍ SLUŽBA

 

Když se vám podaří sehnat chybějící dary pod stromeček, můžete rovnou využít balící službu. V období od 10. do 23. prosince 2022 vám rádi zdarma zabalíme vaše úlovky, a to každý den do 20 hodin.

TIP

Jestli si přeci jen chcete připsat zásluhy za vlastnoruční balení, ale netroufáte si na boj s balicím papírem a izolepou, zastavte se v prodejně Indecor pro tyto ozdobené krabice.

Inspirovali jsme vás? Přejeme vám krásné sváteční dny. Nezapomeňte, že adventní období je také o pohodě a vy si odpočinek jistě zasloužíte. Dopřejte si relax a klidně už uzobávejte cukroví… Každý přece ví, že nejlépe chutná ještě před Vánocemi!