Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 12.10.2023

Přizpůsobte šatník babímu létu a přicházejícímu podzimu

Prázdniny jsou minulostí a s nimi podle všeho i dlouhé týdny tropických teplot. Ačkoli většina z nás přívětivější počasí vítá, začínáme opět řešit, co obléknout. Už totiž nestačí jen šaty ani sandálky. Ráno a večer už je chladněji, přes den to ale občas pěkně peče. Svršky by proto měly být variabilní a kombinované tak, aby se daly odhazovat i přihazovat.

Červená barva k podzimnímu počasí neodmyslitelně patří. Letos se ale na příčce top trendy barev bude o své místo dělit s fialovou, která, stejně jako červená, bude zářit celým podzimem. A co zvolit šaty v červeno-fialovo-růžové barevné kombinaci? Pokud se vám tato souhra barev líbí, nebraňte se a nechte rozkvést svůj podzimní šatník. Budete nepřehlédnutelná. Dlouhé vzorované šaty noste s kotníkovými botami na 3-5 cm podpatku. Podpatky Vám dodají ještě více na ženskosti a zároveň Vás budou držet bezpečně nad zemí v případě klasického podzimního počasí.

Móda je hra a s barvami ještě větší zábava.

Zvířecí vzory oživí každý podzimní outfit! A víte jak je nosit? Méně je někdy více. Při vzorovaných kouscích to platí dvojnásob. Už jen samotný vzor je do očí bijící. Pokud tygra či leoparda nezkrotíte, vymkne se vám z ruky. To je samozřejmě jen obrazné, ale při outfitech se zvířecími potisky je minimalistická cesta nejvhodnější. Pokud zvolíte velké plochy s potiskem, tedy šaty, sukni, sako či kabát, zbytek outfitu dolaďte jednoduše bez dalších vzorů. Zvířecí motivy jsou výrazné, ale velmi stylové. Pokud si netroufáte na sako nebo šaty, vyzkoušejte jen doplňky. Vyberte si jeden, avšak kvalitní kousek s potiskem a bude vám sloužit ještě roky. Vsaďte na jednoduchost a nechte své zvíře vyniknout.

Elegantní batohy vedou na celé čáře, jelikož jsou nádherným a současně velmi praktickým doplňkem. Základem je černá kožená klasika, se kterou neuděláte chybu a můžete ho nosit i k šatům, podpatkům. Zároveň je mnoho typů batohů, které se dají nosit i jako kabelka. Pokud máte cestu do práce delší, noste batoh na zádech a až půjdete do kanceláře, neste batoh jako kabelku!

Jakmile se počasí začne ochlazovat, klepe na dveře podzim. Nastává tedy čas začít přemýšlet o tom, jaké boty si vzít k šatům. Jednou z možností, která se hodí ke všem, jsou kotníkové boty. Sáhněte po kovbojském vzhledu – jsou totiž zatraceně sexy a evokují nespoutanou divokost, rozvernost a ryzí ženskost. K midi květinovým šatům nebo krátkým se zvířecím motivem se hodí naprosto perfektně.

Podzimem proplujete i v monochromatických outfitech. Tento vzhled je ideální, pokud máte jednu oblíbenou barvu a nerady je mícháte. Vyberete si tu, která vám nejvíce sluší, a máte skvělý outfit. Aby nepůsobil nudně, vyzkoušejte kombinování různých druhů materiálů. Monochromatického looku také dosáhnete, když nakombinujete několik odstínů hnědé a béžové v jednom outfitu. V praxi to znamená zvolit například nahé kalhoty, hnědý top, béžové lodičky, velbloudí trenčkot a světlou kabelku.

Pánové, podzim je tady, a proto je ten správný čas na outfity v lehce podzimní náladě. I když nás sluníčko minimálně v říjnu bude obšťastňovat svými paprsky, teploty budou pomalu klesat, což znamená, že nastalo období pro kombinaci letních kousků s podzimními. Sáhněte po svetříku, bundě či lehkém kabátku, jestli máte rádi eleganci. Nebo po mikině, vestě, jste-li sportovní typ. Vrstvení je jednoduchý způsob, jak zůstat v teple a ještě k tomu vypadat moderně a stylově. Barevný podzim přímo vybízí k barevným kombinacím, které vás rozzáří. Podívejte se, co by vám nemělo chybět v šatníku.

Prošívaná vesta je jako stvořená pro přechodné období a nástup podzimu, protože ochrání před větrem a brání únikům tepla. Jednou z hlavních předností prošívané vesty je praktičnost, proto ji můžete zařadit do každodenního šatníku. Sladit prošívanou vestu se zbytkem outfitu není nic složitého. Skvěle vypadá se samotnou košilí, sakem, kabátem, svetrem, bundou – vhodná pro elegantní vzhled. Milovníci sportovní elegance mohou zvolit tepláky, džíny a mikinu.

Pokud plánujete vestu nosit přes více vrstev oblečení – například přes svetr s košilí nebo bundu – je možné, že budete potřebovat větší velikost, než na jakou jste zvyklí.

Pokud potřebujete doplnit svůj šatník o nezbytné kousky, které by v něm neměly chybět, nezapomínejte se při výběru nového oblečení řídit svým vkusem a stylem a snažte se být přirození. Pokud se vám zdá, že se v tom neumíte orientovat a nevíte co vám sluší, rezervujte si termín s módní stylistkou a já vám ráda poradím. Základem podzimních outfitů je ležérnost, elegance a praktičnost. Pokud tohle se skloubí dohromady, máte vyhráno!

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Palác Pardubice, v prodejnách LINDEX, TOMMY JEANS / GUESS / CALVIN KLEIN, LEDER PELLICCE, CELIO a CCC.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána