Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 25.10.2023

Podzimní stálice

Trendy se střídají rychlostí blesku, až je někdy nadlidským úkolem stíhat je sledovat, natož kupovat. Nemusíte vždy držet nejnovější trendy, abyste byly in. Existují kusy, které jsou aktuální stále a jsou tu s námi již několikátým rokem. A nevypadá to, že by v brzké době měly své místo na výsluní opustit. Módní stálice můžete bez obav nosit od rána do večera, 7 dní v týdnu, a zaručuji, že vás neomrzí a rozhodně nevyjdou z módy! Rozhodla jsme se vám přinést univerzální seznam kousků, které byste si na podzim měly pořídit.

Bílá košile je velice univerzální a nikdy nezklame. Má rukávy, knoflíky, dá se rozepínat, a to přináší možnost tvoření různých variant, jak ji nosit. Pamatujete, jak jste si ji vázala jako náctiletá vepředu na uzel? Uvažte znovu. Nemáte-li už teď tak dokonalé bříško a ukazovat pupík se vám nechce, uvažte uzel níže na úrovni boků. Jinou přední variantu vytvoříte šikmým zastrkáním. Košili nezapínejte a jen ji křížem zastrkejte. Zeštíhlí a vytvoří véčkový výstřih. Dá se nosit různými způsoby.

Denim – ideální materiál na přechodné období. Ať už jsme vysoké, malé, štíhlé nebo s výraznými křivkami – džíny jsou pro všechny a dají se nosit téměř ke všemu. Není divu, že je milujeme. Na své si přijdete i v případě, že hledáte nové džíny. Letos se nosí zejména modely s vysokým pasem a rozšířenými nohavicemi. Nebo mrkváčový typ tzv. „mom jeans“ a také je v kurzu zkrácená délka. Džíny se širokými nohavicemi jsou ultra pohodlné, praktické i chic. Skvěle poslouží jako součást casual outfitu, ale zkombinujete je s elegantním topem a doplňky a můžete vyrazit do baru. Také se perfektně kombinuje s klasickou nadčasovou vestou a přes ramena přehodíte sako. Klasická obleková vesta prošla drobnými úpravami, aby mohla být nedílnou součástí okouzlujících ženských módních variant. Na holém těle i přes volné tričko, vesty zvládají obojí. Obléci ji můžete i klasickým způsobem, jako prvek vrstvení přes košili či blůzu a bez váhání ji můžete nosit přes jednoduché basic tričko či přiléhavé body.

Nesmrtelné džíny jsou základním kamenem, bez kterého nelze stavět. Je to prvek, kterým doplníte celý look.

Slim nebo ještě přiléhavější skinny džíny můžou být problematické, ale mají i nesporné výhody. Ne ke všemu se totiž hodí široké kalhoty. Někdy prostě potřebujete vyvážit objemný svetr či halenku upnutými nohavicemi. Ze šatníku bychom je rozhodně neměly vyhazovat jen proto, že nejsou zrovna trendy. Pokud se jedná o jejich vzhled, nechte si v šatníku jen ty, které nemají roztrhaná kolena. Dejte přednost střídmější variantě bez ošoupaných detailů a ideálně v tmavě modré barvě.

Džínové sukně se drží na vrcholu již několik desetiletí a staly se do jisté míry módní stálicí. Jediné, co se proměňuje, je jejich délka. Letos se vrací ty, které sahají do půli lýtek, ale i níž – tzv. midi i maxi. Nebojte se ale příliš konzervativního looku, často je zdobí vysoký rozparek. Pro každodenní letní look je skvělá kombinace džínové sukně s tričkem a teniskami. Tento outfit je skvělý pro vycházky, nákupy nebo setkání s přáteli. S džínovou sukní lze vytvořit i dokonalý podzimní look podle aktuálních trendů. Spárujte sukni se zajímavě řešeným svetříkem ve výraznější barvě, oversized bundou a kozačkami v kovbojském stylu.

Trenchcoat  (nejen) béžové barvy je za nesmrtelný považován oprávněně. Jeho jméno se totiž skloňuje rok co rok a ještě se nestalo, že by mezi podzimními novinkami chyběl. Tenhle kabátek  nevyjde z módy nikdy, stejně jako klasické modré džíny nebo bílá košile. Je to ideální kousek na přechodné období.  Trenchcoat se právem řadí k základním kouskům šatníku. Je nadčasový, spolehlivý a výkyvy počasí ho nevyvedou z míry, nezklame vás v podzimním ani jarním období. Skvěle se hodí například k profesnímu stylu, zároveň ale perfektně sedne ke všem typům džín v kombinaci s teniskami a pruhovaným tričkem.

Jestli je něco trendy a s ověřenou tradicí, pak to jsou rozhodně bomber bundy! Stylová a nezapomenutelná lehká bunda, která se v pánském šatníku jen tak neztratí. Ba naopak je jednoznačnou volbou, po které sáhnete při každém oblékání. Pokud nejste výstřední, kupte si ho v neutrální barvě (hnědá, černá, béžová, khaki, šedá). Pro ležérní styl noste bomber s džínami a tričkem. Z bot budou nejlepší tenisky. Budete překvapení jak jednoduchý, ale velmi dobře vypadající je tento vzhled. Kreativitě se meze nekladou, v chladnějších dnech můžete pod bomber hodit mikinu s kapucí či rolák. Pro elegantnější vzhled zkombinujte s košilí a pletenou vestou.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Palác Pardubice, v prodejnách STEILMANN, ORSAY, LINDEX, TOMMY JEANS / GUESS / CALVIN KLEIN, FERATT a CCC.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána