Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 17.07.2023

Léto plné barev a střihů

Teplé dny přímo vybízí k tomu pořídit si do šatníku nové trendy kousky.  Vybrala jsem pro vás zajímavé outfity na léto, vhodné na volný čas, do práce, do města i na pláž. Co v létě potřebujete více než lehké a příjemné šaty? Pokud se odvážíte a vsadíte na barvy a vzory, budete za hvězdu. Nebojte se ani energizujících odstínů, zvláště při každodenním stylingu. Letní outfit na bázi limetky, citronu, pomeranče nebo kobaltu? Jednoznačně ano! Kromě toho jsou v současné době v trendu pastelové barvy.

Dlouhé, splývavé a volné maxi šaty k létu zkrátka patří. Jsou pohodlné, navíc se nemusíte bát, že by někde vykukovalo něco, co nemá. Mnoho žen tvrdí, že s malou výškou se nedají nosit, ale opak je pravdou. Dlouhé šaty prodlužují postavu, a pokud z nich chcete vytěžit maximum, vezměte si k nim sandálky na vysokém podpatku. Vysoké ženy naopak mohou v klidu sáhnout po páskových botách bez podpatku. Trend topů a šatů s odhalenými rameny už vám je jistě známý z minulých let, ovšem s létem se vrací zpět do hry. A nejlepší na něm je, že si ho mohou dovolit ženy štíhlé i s plnými tvary. Celkově tímto lookem zaženete nudu v šatníku, okořeníte všední kombinace a rozveselíte si den.

Milujete romantické midi šaty ve venkovském stylu nabíraných rukávu a květinového vzoru? V létě jsou krásné samy o sobě, ale pokud je chcete čas od času něčím ozvláštnit, zkuste k nim přidat pásek, letní klobouk a slaměnou kabelku. Šaty s květinovým vzorem patří mezi jarní a letní klasiku. Jsou ženské, něžné a sluší všem dámám. Navíc díky midi délce lichotí každé postavě, protože často zvýrazňují pas, spodek je splývavý či áčkový. Pozornost se upíná jen ke kotníkům, které mají i silnější dámy často štíhlé. Touto délkou zkrátka nic nezkazíte, navíc díky ní budete vypadat elegantně.

Saténová midi sukně je nezbytnou součástí šatníků těch nejvkusnějších a nejelegantnějších milovnic módy. Vymyslete si vlastní styl s midi sukní v kombinaci s tričkem se zavazováním nebo zkráceným topem. Tento outfit si můžete obléknout slavnostně i ležérně, stejně dobře se hodí k teniskám a zkrácené mikině jako i k podpatkům a večernímu topu. V horku se vám osvědčí minimalistická kombinace s koženými pantoflíčky nebo sandálky na hrubém podpatku a menší kabelkou. Pro extra efekt můžete tento snadný outfit doplnit ještě o velké náušnice, čelenku nebo zvolit letní klobouk.

Široké kalhoty jsou do horkých dní jako stvořené. A opravdu sluší většině, stačí zvolit ten správný střih, materiál a délku a máte vyhráno. Pak už jen zvolíte vršek a doplňky podle toho, kam se zrovna chystáte – hodí se nejen do práce, ale klidně i na rande. A protože oranžová patří slunci, kdy se do ní obléknout, když ne teď? Je optimistická, sebevědomá, plná života a prý i touhy po dobrodružství. Dobře se kombinuje s pastelovými i sytými barvami. Možná tato barevná kombinace je pro někoho odvážná, ale věřte, že s tímto nevšedním kombem oslavíte léto plné překvapení, spontánnosti a budete se v daném outfitu cítit jako na dovolené.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Palác Pardubice, v prodejnách  LINDEX, TATUUM, H&M a DEICHMANN.

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána