Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 05.07.2022

Letní svatba

 

Před námi je hlavní svatební sezóna a vy jste právě dostali pozvánku na svatbu? Nevíte, jaké oblečení zvolit? První, na co byste měli dát pozor, je dress code na pozvánce.

 

Pokud si nevěsta s ženichem přejí, že svatba bude v růžovém, tak musíte tento dress code dodržet i v případě, že růžová barva vám absolutně nesluší.

Důležitým pravidlem pro dámy je, že šaty by neměly být bílé. Výjimkou je situace, kdy svatební pozvánka tuto barvu vyžaduje, což však nebývá obvyklé. Vždy ovšem pamatujte, že v tento den má zářit nevěsta, proto se neoblékejte příliš honosně a okázale. Také nedoporučuji zvolit šaty v černé barvě, ty se hodí spíše na smuteční událost.

Dalším důležitým aspektem výběru vhodného outfitu je místo konání svatby. Pokud si nejste jisti s výběrem oblečení, raději se zeptejte snoubenců. Každopádně se snažte dorazit ve slavnostním oblečení, ať se odehrává tradiční svatba v kostele, formální na úřadě, honosná na zámku nebo pod širým nebem. Nezapomeňte, že tím, v čem se na svatbě ukážete, dáváte nevěstě a ženichovi najevo, jak si jich vážíte.

Až se budete chystat jako svatební host na svatbu, nezapomeňte na doplňky a detaily. Ty totiž doladí váš celkový vzhled k naprosté dokonalosti. Také ho ale mohou dost pokazit. Nebojte se doplňků, které třeba jindy nenosíte. Doplňky zvolte minimalistické. To znamená, že kabelka do ruky, psaníčko, kam se vejde maximálně telefon, kapesníčky a rtěnka.

 

 

To stejné platí i u šperků. Vsadit můžete i na výraznější náhrdelník či náušnice, nezapomínejte však na vyváženost celkového looku. Méně je někdy více.

A jaké oblečení má zvolit muž?

Mužští hosté mají na svatbě jedinou možnost, a tou je dobře padnoucí oblek. Určitě se vyhněte kraťasům, či plátěným kalhotám. Absolutní nutností je také perfektně zvolená košile. Na léto se hodí kromě bílé i pastelové barvy.

 

Nepodceňujte ani doplňky jako jsou boty, pásek a šperky. K pánskému obleku neodmyslitelně patří luxusní hodinky, ideálně analogové ve zlatém či stříbrném provedení.

Celkové outfity pro dámy i pány pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.
Děkujeme za vypůjčení oblečení a kabelek prodejnám FERATT,  CELIO,  STEILMANN,  TATUUM KOŠILE, prodejnám obuvi BAŤA a DEICHMANN, prodejnám šperků LEJHANEC a CORIAL.

Nezapomeňte na dárky pro snoubence a novomanžele, které naleznete například v prodejně ALBI.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána