Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 09.05.2022

Krásný Den Matek!

 

Den matek se blíží! Čím ukázat nejdůležitějším ženám našich životů, že nám na nich opravdu záleží? Samozřejmostí by měla být kytice, objetí, polibek a nějaký ten dáreček jako poděkování za to, že nám daly život. Být matkou je totiž ta nejdůležitější a zároveň nejtěžší životní role. Neváhejte a obdarujte je v tento sváteční den něčím, co jim určitě vykouzlí úsměv na rtech.

Vyberte parfém, tím nikdy nic nezkazíte. Nevíte jaký? Sáhněte po osvědčené klasice, kterou používá už léta. Klidně po větším flakónu nebo menší balení vhodné do kabelky. Pokud si nevíte rady, nenápadně se zeptejte. Třeba by chtěla po létech změnu nebo už má nějakou vybranou jen si ji ještě nestihla pořídit. Věnujte třeba dárkovou sadu parfémů! Tímto úžasným nápadem se dá jen těžko něco pokazit!. Navštivte parfumerií Sephora a tady nemůžete šlápnout vedle!

Na oslavu nebo společenskou událost se nebojte sáhnout po divočejších kořeněných orientálních vůních s vyšší koncentrací vonné esence (parfémová voda nebo čistý parfém). Pro každodenní nošení se naopak hodí lehká svěží toaletní voda s dlouhou výdrží, která příliš nevzbuzuje pozornost. Pro romantickou náladu bych volila sladší tóny vůně.

 

Parfém pro ženu vybírejte i podle ročního období. Těžké vůně s obsahem kořeněných a dřevitých složek zahřejí v pošmourných zimních dnech, zato citrusové a květinové esence ještě víc prozáří slunná letní odpoledne.

 

A níže vám přiblížím svoji sbírku oblíbených vůni, třeba vás inspiruji.

Chanel je moje už dlouholetá oblíbená značka parfému, na kterou nedám dopustit. Momentálně vládne No 5 – zářící ikona, nestárnoucí klasika a legendární vůně, ke které se musí dospět. Chanel No 5 zaujímá čestné místo na parfémové poličce. Popsala bych ji jako čerstvá, čistá svěží vůně mýdla, která je cítit celý den. Upřednostňují parfémy, které mi něco připomínají, ale hlavně jsou cítit kvalitou. Příkladem je Chanel Coco Noir, která svým dřevitým základem dodává ženě silu, správnou elegancí, provokativnost, nový život a skutečný luxus sebevědomí.

Další výraznou a velice elegantní vůní pro sebevědomou ženu, která ví, co chce je Yves Saint Laurent Opium.

 

Když parfém obsahuje ambru a dřevo, tak je to to pravé ořechové. Doopravdy je to vůně hodně specifická a silná. Vhodná pro nositelku, která se nebojí vyčnívat z davu a když si něco umane, jde si za tím hlava nehlava. Nezávislou dominantní ženu potěší luxusní podmanivé vůně, díky kterým si získá ještě větší pozornost svého okolí.

Třetí oblíbená vůně je Soir D´Orient od značky Sisley. Naprosto specifická orientální vůně. Hlavu tvoří íránská pryskyřice galbanum, šafrán a bergamot. V srdci se snoubí akordy černého pepře, turecké růže a pelargonie. Kompozici uzavírá kadidlo, pačuli a santalové dřevo. Je silná a nemusí se líbit každému, i proto nevybírejte jen podle toho, jak voní vám. Vžijte se do osobnosti ženy. Správně vybraný parfém podtrhne ženskost, vyzdvihne eleganci a dokreslí charakter. S tímhle typem dárku si proto dejte pořádně záležet!

SEPHORA  je jednou z největších parfumérií v Evropě a naleznete ji v přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice.

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána