Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 28.11.2022

Jak si provonět domov

Každý prostor má svoji specifickou vůni, která významně ovlivňuje naše nálady a pocity. Když zavřete oči a zasníte se, které místo vám voní nejpříjemněji? Možná pomyslíte na oblíbenou pekárnu, někomu se snad vybaví vůně čerstvě namleté kávy. Ale jedno místo voní příjemně úplně všem – domov. Doma se cítíme bezpečně, příjemně a uvolněně.

 

Jak ale náš domov udržovat krásně voňavý? Můžeme si atmosféru domova ještě vylepšit o aromatické tóny, které jsou našemu vkusu nejbližší? Právě o tom je náš dnešní blog.

Oblíbené produkty s nezaměnitelným charakterem můžete pořídit v prodejnách Yankee Candle a Rituals. Ještě jste neměli tu čest? Vezměme to hezky od začátku představením obou značek.

YANKEE CANDLE

 

Nejproslulejší výrobce aroma svíček. Vyznačuje se velkým výběrem vůní, kvalitními surovinami a důrazem na tradici. Každý měsíc navíc vyhlašují vůně měsíce, které můžete pořídit s 25% slevou. Značka Yankee Candle se pyšní až pohádkovými začátky, o kterých si můžete přečíst na webu yankeesvicky.cz.

RITUALS

 

Rituals vyrábí vysoce kvalitní produkty k obohacení těla i duše. Často se inspirují autentickými rituály (nejen) z orientálních končin. Výrobky jsou šetrné k přírodě a neobsahují živočišné složky.

Pojďme si ukázat jednotlivé produkty, které by u rozvonění vašeho domova rozhodně neměly chybět!

Vonné svíčky WoodWick od Yankee Candle

 

Tyto originální svíčky jsou velmi oblíbené díky dřevěnému knotu, který při hoření připomíná svým zvukem praskání dřeva v krbu. Navozují příjemnou atmosféru a jejich moderní design dokonale padne do každé domácnosti.

 

Vybírat můžete z různých velikostí – ty největší vydrží hořet až 120 hodin a jsou vhodné i do prostornějších místností.

Parfémy s vonnými tyčinkami

 

Interiérové parfémy díky přírodním stéblům pomalu natahují vůni z lahvičky, která se nádherně line vaším domovem. Narozdíl od svíček, které bychom při odchodu z místnosti měli zhasínat, tyto parfémy zaručují dlouhodobou vůni po dobu až šesti měsíců. A to úplně bez starostí. V prodejně Yankee Candle je hledejte je pod značkou Millefiori. Můžete si vybrat z několika provedení a mnoha rozmanitých vůní.

 

Tyčinkové difuzéry Rituals pořídíte v klasickém, ale i luxusním designu. Podmanivé parfémy navíc najdete i v mnoha dárkových sadách. Hezký tip na dárek pod stromeček, co říkáte?

Tradiční svíčky Yankee Candle

 

Nestárnoucí klasika, jejíž obliba i po letech neustále roste. Jestli rádi vybíráte z desítek známých i neotřelých vůní, tohle je tip přesně pro vás. Každá svíčka je trochu jiná, všechny však spolehlivě navozují blažený pocit pohody a štěstí v domovech po celém světě.

 

 

Interiérové parfémy ve spreji

 

Míří k vám neočekávaná návštěva a vy chcete udělat dobrý dojem? Parfém ve spreji patří k nejrychlejším způsobům, jak provonět váš domov. Stačí jej jemně nasprejovat volně do místnosti, poblíž topení či světla, odkud se bude vůně odpařovat a uvolní vaši duši i mysl.

Něco navíc

 

Prodejny Rituals a Yankee Candle nejsou jedinými místy, kam se vypravit pro voňavý sortiment. Možná vás to překvapí, ale značka Tescoma se pyšní domácími aroma lampami a difuzéry, které potěší originálním designem.

Albi by se vám mohly zalíbit přírodní svíčky Heart & Home. Díky dárkovému balení se hodí jako dárek pod stromeček.

Těšíte se, že vám interiérové vůně zpříjemní domácí adventní atmosféru? Přijďte si je vyzkoušet přímo do prodejny. Personál vám ochotně poradí, zda je do vašeho interiéru vhodná spíše svíčka, rozprašovač, nebo třeba parfém s vonnými tyčinkami.

 

Přejeme vám krásný voňavý den!