Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 20.09.2022

Jak prodloužit opálení a pečovat o pleť a vlasy?

Zatímco si pokožku během letních měsíců pečlivě chráníme nejrůznějšími kosmetickými vychytávkami, na vlasy velmi často zapomínáme. A přitom dostávají nejvíce zabrat. Proto po létě, kdy jsou vlasy vysušené ze sluníčka či z mořské vody, je potřeba sáhnout po správných produktech. 

 

Základem je kvalitní péče v podobě olejů, masek, kondicionérů a speciálních šamponů.

Nechte svoje vlasy vyživit a regenerovat šamponem obsahující bambucké máslo. Nezapomínejte ani na kondicionér vhodný i pro barvené vlasy k udržení požadovaného odstínu. Vaše vlasy budou zářivě lesklé a přirozeně pevné.

Opálení z dovolené zpravidla mizí už po pár týdnech. Snědá pokožka přitom kryje řadu kožních nedokonalostí, jako je třeba celulitida, navíc během začínajícího podzimu funguje bronz jako antidepresivum připomínající odpočinkové léto. Skvělým pomocníkem pro prodloužení opálené pokožky je tělové mléko Dermacol Beta Caroten, který navíc chrání pokožku proti předčasnému stárnutí a zabraňuje jejímu olupování.

 

A když toužíte po krásně opálené pokožce po celý rok, samoopalovací přípravek na tělo Dermacol Sun Self Tan je tou správnou volbou.

Můj tip pro krásnou a zářivou pokožku je jednoznačně tělový olej se třpytkami, který dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči.

Nezapomínejte ani na svou každodenní rutinní péči o pleť a zkuste také produkty s přírodními složkami. Pro sjednocení tónu a zmatnění pleti používejte BB Cannabis Beauty cream. Pleť vám poděkuje, že je hydratovaná, rozzářená a chráněná.

A nakonec vám přináším úžasnou novinku pro vaše rty a to jsou rtěnky měnící barvu podle PH vaši pokožky. Po kontaktu rtěnky s vašimi rty vznikne unikátní odstín. Zelená rtěnka se promění do červeného odstínu, žlutá rtěnka se promění do oranžového odstínu a růžová rtěnka má výsledný růžovo perleťový efekt. Díky včelímu vosku, ricinovému oleji a vitaminu E budou rty zvláčněné, dokonale vyhlazené a jemné. Nechte tak vyniknout krásu a barvu vašich rtů.

Veškeré produkty naleznete v přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice, v prodejně DERMACOL.

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána