Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 07.02.2023

Jak okouzlit na valentýnském rande

První schůzka s člověkem, který by mohl být vaším novým partnerem, může být pěkně napínavá. Proto je potřeba se na ni náležitě připravit a nic nepodcenit. I když láska není jen o vzhledu, první dojem je velmi důležitý a váš outfit o vás prozradí hodně. Co si tedy obléct?

Pokud vás čeká první rande přímo na Valentýna, tak dejte najevo, že vám tento svátek není lhostejný a vsaďte na červenou. Je to barva velice elegantní, sexy a jistě i okouzlí.

Na první schůzce není nutné za každou cenu vystavit výstřih či délku nohou. Nejlepší oblečení na první rande je to, ve kterém se cítíte sebevědomě a jako nejlepší verze sebe sama. Dvoudílný kalhotový kostým patří mezi módní stálice, ale je také módním hitem letošní sezóny. A během zimní i jarní sezóny je to perfektní doplněk každého šatníku.

Kalhotový kostým je skvělou volbou, s kterou nikdy nešlápnete vedle. Hodí se do práce, na schůzky, na večeři, do divadla, na večírek i na rande. Stačí, když ho sladíte s těmi správnými doplňky a zvolíte vhodnou barvu. Oblek můžete zkrátka nosit neformálně během dne nebo elegantně jako společenský oblek na večer.

Nikdy nedostanete druhou šanci, udělat první dojem.

Není to žádné klišé. Představte si, že první dojem se vytváří během úvodních 7 vteřin! Pánové, je důležité, jak po vizuální stránce na vaši partnerku zapůsobíte. Nepodceňujte přípravu na rande. Upravte se, učešte se, navoňte se vaší top vůní a oblečte si vkusné a moderní oblečení.

 

Neutrální outfit vyskládáte v neutrálních barvách. Žádné potisky nebo vzory, v jednoduchosti je krása. Olivové, hnědé, bordó nebo tmavě modré kalhoty s šedou nebo modrou vestou nebo svetrem. Celkový outfit dolaďte vkusnou bílou košilí, tak dáte najevo, že vám na společně stráveném čase záleží.

Nebojte se do výsledného outfitu zakomponovat také doplňky. Hodinky jsou sázkou na jistotu. S koženým nebo stříbrným či zlatým řemínkem nic nezkazíte. Dokonalou tečkou tohoto outfitu je kvalitní obuv ladící s celkovým lookem.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejně LINDEX, FERATT, GANT, DEICHMANN a APART.

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána