Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 15.06.2023

Jak na nezapomenutelnou svatbu, oslavu, rozlučku se svobodou

Pořád je co slavit! Narozeniny, vstup do manželství nebo rozlučka se svobodou patří mezi neopakovatelné chvíle. Vzpomínají na ně s radostí jak hosté, tak i oslavenci a novomanželé. Největší výzvou je příprava, která mnohdy trvá i déle než půl roku. Jestli právě podobnou událost chystáte, pomůžeme vám ji udělat nejkrásnější a jedinečnou. Připravili jsme si pro vás několik užitečných tipů a nápadů pro dokonalou atmosféru a nezapomenutelné vzpomínky.

Rozlučka se svobodou

 

Základem je určit si rozpočet a obsadit hlavní role. Rozlučku se svobodou pořádá zpravidla svědek. Oddělují se party zvlášť pro dámský kolektiv s nevěstou a zvlášť pánská jízda se ženichem. V dnešní době se však na těchto tradicích trvá stále méně. Vůbec se tedy nemusíte stydět, pokud přemýšlíte nad společnou rozlučkou i s partnerem, směle do toho!

Výzdoba a dekorace

Existuje mnoho míst, kde se rozlučka může odehrávat.  Tour de bar po městě, výlet do přírody nebo unikátní zážitek – wellness, košt vína ve sklípku nebo úniková hra. Hlavně dámské party se vyznačují výzdobou a dekoracemi. Rozhodnout se můžete pro společný dress code v podobě triček nebo čelenek. Jako výzdobu můžete zvolit tématické balonky, nebo i peprnější výzdobu, jakou jsou tyto svíčky z Albi.

Ve výbavě pro ženicha by rozhodně neměla chybět pořádná placatka. Její obsah dokáže zahřát a povzbudit na rozlučce se svobodou i v samotný den D. Pokud máte pocit, že by snad placatka nemusela stačit, přihodit k nákupu na rozlučku můžete i lahev dobrého vína s tematickou etiketou.

Pokud plánujete rozlučku pro nevěstu nebo ženicha, při výběru tématu a stylu akce berte vždy v úvahu, co dotyčné zajímá, baví, jakou mají povahu a co by je mohlo potěšit. Případné nejasnosti se s nimi nebojte zkonzultovat – je to lepší, než za každou cenu držet tajemství a potom horko těžko hasit nevítaná překvapení.

Svatební pohádka

Společné proplétání životem je neuvěřitelně krásné a svatba je výjimečnou příležitostí oslavit lásku s rodinou a přáteli. Pokud nemáte v plánu svěřit přípravu svatebnímu koordinátorovi a těšíte se na vlastní organizaci, jistě oceníte následující tipy. Pořiďte si fotorámečky, balonky, konfety, samolepky, svatební podtácky, věneček se závojem a mnoho dalšího. Albi nabízí široký výběr svatebních dekorací a doplňků, které mohou vaší svatbě dodat ten správný nádech romantiky.

Svatební hosté si často lámou hlavu nad tím, čím novomanžele obdarovat. Pokud si nepřejí vybavení do domácnosti, často hosté volí cestu zábavného, romantického nebo peněžního daru. I to naštěstí v Albi vědí, máte tedy z čeho vybírat.

Co takhle okouzlit hosty mihotavým plamínkem svíček s téměř návykovou vůní? Ozdobte svatební místo svíčkami Yankee Candle ze svatební kolekce a vytvořte nezapomenutelnou atmosféru důležitého dne.

Čas na oslavu

 

Přírůstek do rodiny, narozeniny, výročí, promoce… Ať je to co je to, řádná oslava musí být! Jste v pozici organizátora nebo hostitele a lámete si hlavu nad tím, jak prostor vyzdobit? Nechte se inspirovat u nás v PALÁCI. V Albi na vás čeká kompletní party výbava a to dokonce v několika různých provedeních.

Čím oslavence obdarovat? Jistě vás nadchne sekce s dárky, se kterými se trefíte do chuti téměř každé babičce, dědečkovi, mámě, tátovi, kamarádce i dětem.

Přejeme vám co nejkrásnější zážitky vykouzlené nejen díky skvělým dekoracím a darům, ale hlavně díky nezapomenutelně strávenému času s vašimi blízkými.