Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 11.12.2023

Co si obléct na vánoční večírek?

Vánoční večírky jsou další příležitost, kdy se můžeme hezky obléknout a udělat skvělý dojem. Vánoce navíc nabízí spoustu možností, jak svůj outfit sladit se sváteční atmosférou a odlišit jej tak od ostatních společenských akcí. Můžeš tak vyzkoušet mnoho zajímavých kombinací, a to v jasných barvách, třpytivých materiálech, ale také v elegantní černé. Než se začnete rozhodovat, jaká z vánočních barev vám nejlépe sedí, ujasněte si, na jaký druh party se chystáte. Může na ní být i předepsaný dress code. Pokud na pozvánce uveden není, povoleno je vše, co se bude dobře doplňovat s vánoční výzdobou. Ale můžete se podívat třeba na fotky místa, kde se akce koná nebo usuzovat podle programu večírku.

RAFINOVANÁ ČERVENÁ
Červená k Vánocům neodmyslitelně patří. Neexistuje nic efektnějšího než červené šaty, které z vás udělají hvězdu večera. Možná ještě nemáte odvahu na celočervený look, tak zvolte kalhotový kostým. Důležité je vybrat k tomuto kousku správný top, který nebude bránit ve slávě kalhotovému kostýmu. Přidejte podpatky a máte hravý outfit vhodný na večírky i velkolepé akce. Pokud si obléknete ten správný model, všechny oči se upnou na vás. Třešničkou na dortu jsou zajímavě řešené doplňky, a to třpytivé lodičky se zúženou špičkou, které mimochodem protahují dolní polovinu těla.

TŘPYT
Pokud jste skrytou milovnicí všeho třpytivého, právě teď si opravdu přijdete na své! Hitem číslo jedna byly a budou flitry. Pokaždé, když o vás zavadí i ten sebemenší reflektor, rozzáříte se. V tónech drahých kovů si můžete vybrat šaty nebo zvolit top či střihově nápadnější overal. Třpyt sluší i botám, psaníčku a samozřejmě šperkům, když půjde třeba jen o bižuterii. Třpytivé prvky v outfitu můžete vyvážit například černou klasikou. Pokud zvolíte třpytivé šaty s tmavšími flitry, zvolte k nim jednoduché pudrové doplňky (boty, psaníčko) a máte vyhráno.

KLASICKÁ ČERNÁ
Velmi elegantně zapůsobíte širokými černými kalhotami v kombinaci s halenkou. Klasickou bílou nechte v šatníku a zvolte zajímavější střih s flitry. Tento look bude vždycky dobrou volbou pro večerní party. Tady se můžete ve výběru doplňků rozvášnit. Pro minimalisty stačí mít sladěný outfit s černou flitrovanou kabelkou nebo třpytivými lodičkami. K večerním outfitům patří vysoké boty, čím vyšší, tím efektnější. Závěrečný až rafinovaný úspěch každého jednoduchého outfitu podtrhnete červenou rtěnkou a lakem na nehty. V takové kombinaci okouzlíte přítomné hosty svojí krásou a elegancí.

ZAJÍMAVÝ VZOR
Kohoutí stopa je jedinečný vzor, který téměř nemůžete zaměnit. Jeho čas přichází zpravidla s nástupem chladnějších dní. Většinou bývá v černo-bílém provedení, ale rozumí si i s výraznějšími barvami, jako jsou modrá, červená, vínová či smaragdová. Jedná se o vzor, který vašemu šatníku dodá na stylu i prudké eleganci a vy ho můžete obléknout v rámci business outfitu. Se skvěle vybraným vrškem se hodí i pro slavnostnější příležitost. Zdaleka nejefektivněji vytvoříte slavnostní look pomocí podpatku a malé kabelky.

Závěrem bych chtěla říct, že pro každého znamená sváteční oděv něco jiného. Záleží, do jaké společnosti a kam máte namířeno. Nezapomeňte, že vždycky prezentujete samy sebe. Ať už si vezmete na sebe cokoliv, rozhodně se musíte cítit dobře a sebejistě.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Palác Pardubice, v prodejnách ORSAY, LINDEX, LEDER-PELLICCE, DEICHMANN a CCC.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána