Filtrujte dle kategorií

Top články

Publikováno: 27.04.2023

Co letos nesmí chybět ve vašem jarním šatníku?

Již netrpělivě toužíme po prvních slunečních paprscích, rádi přemýšlíme o tom, co budeme nosit na jaře 2023 a jaké oblečení přidat na nákupní seznam. Podívejme se tedy společně na inspiraci z módních řetězců a vyberme ty nejzajímavější trendy pro letošní jaro. Představíme vám nejmódnější barvy, materiály a zároveň vás inspirujeme ke kreativitě při tvorbě nového jarního looku.

Zelená

Zelená barva je symbol života – probouzející se přírody a přicházejícího jara, také rovnováhy, klidu, spokojenosti a naděje. Tato pozitivní barva vnese do vašeho šatníku nový svěží vánek, který si zamilujete. Vyberte si například slušivé zelenkavé šaty. Tmavší a sytější odstíny vyniknou na brunetkách, zrzkách a černovláskách. Světlejší pastelové tóny zase budou slušet blondýnkám. Pokud si nejste zelenou jistí, dopřejte svému šatníku alespoň menší kousek oděvu či doplněk.

Když sáhnete po zelené, je třeba dbát na správný odstín v blízkosti obličeje, aby vás rozzářil. Ten méně vhodný si můžete obléct ve spodní části postavy.

Kalhotový komplet

Dvojdílný komplet je chytré a stylové řešení, když nevíte, co zrovna na sebe. Dá se totiž různě kombinovat a může vypadat sportovně i elegantně. Kdy jindy zazářit v barevných kostýmcích než na jaře? Vyberte si univerzální barevný kousek, který můžete nosit přes den společně s bílým tričkem, teniskami či trendy oxfordkami na platformě. Nebo si pod sako oblečte jen podprsenkový top, přidejte podpatky a máte hravý outfit vhodný na večírky i velkolepé akce.

Další trendy na jarní sezónu 

Trendy zůstane i béžová barva – vyskytuje se totiž v tolika odstínech, že se stává univerzálním základem pro každý barevný typ. Může se objevovat v neutrálních, teplých karamelových nebo tlumených chladných odstínech. Podmaní si eleganci, i když styling umožňuje typicky sportovní prvky. Pokud jde o jednobarevné kombinace, vyplatí se pohrát si ani ne tak s odstíny, jako s různými texturami a povrchovými úpravami. Neutrální a nestárnoucí bílá se letošní jaro bude nosit více než obvykle. Perfektně ji zkombinujete s výraznou oranžovou. Ruku v ruce s módou pohodlného oblečení musel jít i trend pohodlné obuvi. Dámský i pánský šatník na jaro 2023 by měl obsahovat tenisky, které unosíte snad ke všemu. Dále je to kožené oblečení, hlavně kožené bundy, křiváky. Skvělým tipem pro jaro jsou saténové šaty a aktuálním trendem pro mladší ročníky crop mikiny.

Jarní trendy pro pány

Módní trendy i osvědčená klasika, s kterou jistě budou pánové spokojení. Do módy se vrátí čistě jednobarevná trička, svetříky. Vyplatí se kupovat kvalitní a dobře kombinovatelné kousky. Muži se mohou držet klasických polo triček a chino kalhot, které se pohodlně nosí a zároveň působí stylově. Dají se ideálně kombinovat se sakem i jarní bundou, tudíž je využijete pro různé příležitosti. Pánská košile je pro muže tím, čím je pro ženu kabelka. Jedna prostě nikdy nestačí. Nebojte se při nákupech popustit uzdu své fantazii a při výběru se zaměřte na flanelové košile s výraznějšími motivy i barvami. Jsou ideální do práce, ale také do města nebo na jarní vycházku.

„Flanelka“ je oblíbená i mezi mladými studenty a už dávno nepředstavuje pracovní oděv dřevorubců či farmářů. Naopak každým rokem dokazuje, že patří na vrchol módního stylu, kde se stává nadčasovým košilovým trendem.

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejně LINDEX, GANT, TATUUM, MUSTANG & LEVIS & WRANGLER, TOMMY JEANS/GUESS/CALVIN KLEIN, CELIO, DEICHMANN a KLENOTY AURUM.

 

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mě poradit a užijme si spolu hodinu společného nakupování.

Těším se na vás ♥
Vaše stylistka Adriána